Om att lämna Växjö

Självklart har tanken slagit mig många gånger, det ska jag inte undanhålla. 

Tanken av att flytta från Växjö, staden som fick mig att börja om, staden som ha gett mig så mycket fina minnen men sist men inte minst alla fina och värdefulla kontakter och vänner som jag fått här. 

Har bott i Växjö i ganska exakt 2,5 år nu. 2,5 bra år självklart, men har inte jämt varit guld o gröna skogar minsann. 
Nejdå. 

Tex när jag precis flyttade hit började jag träffa en kille som jag höll på med fram o tillbaka med i ett helt år. Det slutade tex med att vi knappt hälsar på varann och jag förlorande en väldigt fin vän som jag tyckte så mycket om. 

Tex jag har verkligen fått kämpa med o jobba överallt för att få ihop pengar för att klara mog precis när jag flyttade hit då det är svårt o få fasta tjänster när det handlar om Handels. 
Jag minns
Tex en gång då jag endast fick ut 6.000:- på lönen och tänkte: "shit, jag kommer inte att klara av att bo kvar här längre". 

Tex så kommer jag aldrig glömma hur jag fick beskedet att inte få förlängt på ett ställe och jag absolut inte fick veta anledingen. Minns hur allt jag stod på och byggt upp bara rasade samma. 

Men med allt det här så har jag oxå vuxit som människa. Jag är den jag är idag och är väldigt nyfiken på framtiden och vad den har att visa mig. 

Så tanken om att flytta till någon annan stad finns där, jag vet det. 
Även att det kommer innebära mycket tårar och vemodiga känslor när jag en dag kommer stå där i min tomma lägenhet och överlämnande nycklarna till hyresvärden och säga hejdå till allt. 

Älskade stad i mina ögon! Alla minnen som skapats här. 

Kommentera här: