26 januari

Hej!
Ligger i sängen och skriver lite.
Har varit en lång dag idag så är lite trött. (eller lång och lång, men seeg!)
Har jobbat som sagt och imon är det jobb igen, börjar halv 8 och slutar halv 3 sen efter det blir det Växjö för att handla lite hade jag tänkt.
Idag var det meningen att Rock Kungen Victor skulle komma, men det blev ändrade planer., sånt som händer. Hade sett fram emot att få höra dig spela lite på gittaren.

22 januari

Helllooo!
Tänkte bara säga att helgen har varit heelt OK!
I fredags tog jag tåget upp till Växjö tillsammans med Linnea. Linnea skulle åt sitt hål och jag själv blev upplockad av Anna och Steffe!
Vi åkte vidare hem till Anna där kalaset började. Jag, Anna och Alice var hemma hos Anna och fixade oss innan vi tog taxin vidare till Bellas lägenhet där förfesten skulle va.
Hur trevligt som helst var det där. Vid halv 12 lämnade jag och Anna lägenheten och gick vidare in mot stad där vi ställde oss i kön för att ta ut pengar. Otur som jag hade lyckades jag ta sönder mitt bankkort och jag blev arg som ett BI.
Väl inne på Grace träffade man Älmhults folk och lite annat skojsigt folk. Blev dock lite ledsen när jag i slutet märker att jag har tappat mitt nya fina armband. :(
Så vi lämnade Grace, letade efter Anna tog taxi hem och sov.
I lördags höll jag på att få panik. Trög som jag var hade jag helt glömt bort att mitt bankkort hade gott sönder och då slog det mig: HUR SKA JAG NU KOMMA HEM UTAN PENGAR TILL ATT KÖPA EN BILJETT TILL TÅGET?
Min första tanke var att planka (har ju gjort det ett par gånger) men då märker jag att ALLA tåg är inställda och ersatta av bussar... inte världers lättaste att planka på bussar ju..?
Tur att man har världens gulligaste som körde och hämtade mig i Växjö. :love:
Nu idag har jag monterat ihop min byrå som tog jaa säkert 3-4 timmar...!
Och imon börjar min första arbetsdag :) ! hihihi

Lite bildis från lördags!

ett halvår tills jag blir twenty