Glad cheey!

Såå skönt att vara hemma!
Och det kommer bli så skönt att sova i SIN säng!
Har varit ute och kört (hehe såklart!) men vafan, man har ju precis fått tillstånd att köra nu så då får man ta vara på det ju!
Kom precis hem för en liten stund efter allt körande och har precis betalat min mobilräkning, och känner redan nu att nästa räkning kommer att bli dyr så mycket jag har ringt nu dessa 2 veckor jag har varit borta! Men så är det ju när man vill veta vad alla andra gör i Älmhult när man själv inte är där! ;)
Imon hade jag tänkt ringa plantagen och Onepiece och kolla om man kan få lite tider, behöver nämligen fylla på mitt konto med lite Cash!
Jag är en jätte glad_cheeey!
Jag vill tacka alla som har grattat mig för körkortet idag!

30 november

Jaha jag får väl skriva ett inlägg här medans jag väntar på min buss som ska ta mig hem! Dock är det 1,5 timme tills den går och jag vill hem NU!!! :D hahaha!!
Men som sagt idag tog jag äntligen mitt körkort efter 2 veckor här i Olofström!! Det var några som redan hade räknat ut att det var det jag skulle göra nu när jag var borta ;) andra gissade på lokförarutbildningen !
Nu vet jag hur alla andra har känt när man har tagit sitt körkort, man är överlycklig!!! Jag känner mig som världens lyckligaste tjej just nu :D hihi!! Sjuka känsla! :love:

Den här dagen kunde blivit en bra dag (iphone uppdate)

Fan med. Dagen har precis börjat och redan har den gått åt helvete rent ut sagt.
Jag har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv men jag har inte heller skämts så mycket som jag har gjort idag.
Jag har betett mig som en idiot och sårat en person så himla hårt idag och det var bara för att jag var så arg?! Jag fattar inte att man kan vara så elak mot en person som jag nyss har varit, vafan tänkte jag med? Jag skäms så mycket att det gör ont, jag skäms så mycket att jag vill börja gråta. Tänk om det hade varit jag själv som hade tagit emot all den skit? Tro fan att jag aldrig mer hade velat se den personen som har sårat mig så hårt igen, tro fan att jag hade hatat henne resten av mitt liv, tro fan att jag hade önskat henne olycka med hennes liv, tro fan att aldrig, aldrig skulle prata gott om henne mer!
Åh jag ångrar att denna dag ens fanns! Förlåt, förlåt, FÖRLÅT för att jag var så omogen och inte tänkte längre än näsan. Förlåt för att jag har sårat dig.
Den här dagen kommer inte sluta bra.