Just a dream

Läste en konversation mellan dig och mig som var för nått år sen.
Så hårda ord och så onödigt bråk om ingenting, sånt som man idag inte kan fatta att man ens skrev då, sånt som man idag bara skulle struntat i och sagt förlåt från första början och skyllt över allt på sig själv istället för att skylla på varandra.
De hade löst hela grejen och man hade sluppit vara arg och ledsen på varandra.
Vad elak man var då, och tänk vad man har förändrats och tänker helt olikt idag än vad man gjorde då.
Som sagt man lär sig av sina misstag och så kommer det alltid att vara, synd att en person ska få lida med mina misstag bara men jag råkar säkert ut för samma grej.

Jag och mina tankar :)

31 januari

Hej!
Att börja en ny vecka var helt okej!
Gick och la mig i hyffsad tid så att jag kunde sova mina 8 timmar som jag tycker är viktigt:)
Väl i skolan blev det en massa snack om helgen och särsklilt om polisen i Ljungby, ganska många var nyfikna på vad anledningen var till att polisen hade reagerat som dom hade gjort. Skäms fortfarande så himla mycket över händelsen.
På lunchen gick jag och Malin till Hong kong och käkade vilket har gjort så att man känner sig riktigt mätt fortfarande, kinamat är sjukt gott!
Efter skolan blev det en runda på stan, Malin skulle köpa nya stövletter vilket jag med ahde behövt mina blev ju stulna för ganska så exakt en vecka sen och ingen har ringt mig ännu..
I stan träffade jag även på Fanny 3 gånger, hade en känsla om att Fanny spionerade på mig ;) hihii.
Jag köpte även hem ett par svarta höga byxor med mig hem, dock vet jag inte om jag ska behålla dom eller inte, känns inte riktigt som min stil men varför inte prova? Byxorna är iaf jätte fina :)

Imon har man studiedag vilket betyder... hmm .. sova extra länge :D!


Hm, behålla eller lämna tillbaka ?

lite funderingar

God kväll!
Skön söndag det har varit idag och det måste varit vädret som gjorde en på så himla bra humör så när man var ute så log man mot solen och jag kunde faktiskt känna att våren var på väg.
Annars har jag hållt mig inomhus och bara tagit det lugnt, drack min goda juice och kollade på bröderna lejon hjärta som gick på tv (filmen jag aldrig gillat).
Jag har oxå vilat med varm filt och tänkt tillbaka lite på hur det var igår och insåg när jag såg bilder på mig att jag var lite borta igår.. inte van att se mig på de sättet. Det kändes som att jag var Fanni (typ vild, galen och full) som hon alltid är när vi är ute. Men så är nog livet och man ska ta vara på den!
Har även övningskört i Växjö idag med vilket gick himla bra.
Ska strax sova hade jag tänkt, har en himla lust att dejta kudden och drömma fina drömmar om dig. (A)
En ny vecka har jag framför mig med skola och praktik och på tisdag har jag till och med studiedag :D

Funderade på en sak idag när jag låg med filt i soffan och bara hade det mysigt att Malin min vän är en rolig prick hon. Vi har varit ute 3 eller 4 helger i rad nu bara för att fira att vi är singlar ihop och REDAN har hon en ny kille på G.. REDAN?? Jag som trodde vi skulle leva livet minst 1 år tillsammans ;) Vissa har tur så mycket kan jag bara säga, att hitta den perfekta killen är inte det lättaste eller det är nästan omöjligt att hitta han där ute någonstans men Malin har hittat en riktig goding och det tog henne 3 veckor? Hur gör du människa hur bär du dig åt? Ge mig lite tips kanske? Jag vill med ha en kille som jag kan säga är min och ingen annans.


Inte världens bästa kvalite på bilden, snodde den av Fanni på FB. Partybrudarna.