Things change

Nu ska jag dussha sen sova!
Skola imon som vanligt ska även packa med mig lite grejer för ska nämligen sova hos Tesse efter skolan imon. Hoppas även min grej kan bli fullbodat imon med så att min dröm kan bli verkligheet!
Japp, men säger väl godnatt då för här ska jag inte sitta mer ikväll. :*

Student 2011

Nu längtar man bara!

SKönt att vara hemma igen!
Nu känns den här veckan typ "över". Känns som man har klarat av det jobbigaste dagarna denna veckan och det är just måndagar och tisdagar.
Imon ska vi bara fixa och förbereda för julmässan i skolan och detta ser man bara fram emot, lite segt att vara kvar i skolan till 7 bara :)
Vet ni vad jag har gjort idag :D????!
Jo vi testade nämligen studentmössorna i skolan idag. Beställde även min idag med. Guu vad fina dem blev! Nu längtar man bara tills man får dem och får använda dem och ta studenten! :D
Tänkt, det är inte länge till nu alltså, man längtar men ändå känns det som att man inte vill lämna sin klass och skola, svårt att förklara.. Därför gäller det att ta vara på sista året nu som man har tillsammans i klassen och göra roliga grejer ihop, som att gå på studentfesterna och tänk sen PUBRUNDAN!! :D

Bilder från skolan idag

Tuffingarna utanför skolans områååde..

30 november

Hej!
Min data funkar igen Äntligen!
Jag blev så irreterad när jag kom hem från skolan igår och märker att man inte kunde sätta på datan. Det stod att datan var urladdad, så jag satte i strömsladden men den vägrade starta ändå. Försökte med lite tips från klassen som man kunde göra för att starta datan men det funkade inte heller.
Det slutade med att jag inte kunde plugga som jag skulle göra så idag kan jag inte redovisa och pingstkyrkan, och detta är inte bra.
Igår tog jag även fel buss och hamnade i Ronneby i Blekinge. Blev typ 4 timmars bussresa fram och tillbaka.
Så igår kändes dagen som grodor utan ben: HOPPLÖST!
Annars har väl dagen varit helt okej idag. Känns skönt att redovisningen om Napoleon är över så att man slipper har det i huvudet hela tiden.
Så efter skolan idag har jag bara tänkt städa mitt rum för det känns som att det kan behövas.
Skriver lite mer sen när jag kommer hem :)