31 juli

Hejhej!
Sitter hemma hos Fanny nu :)
Har haft en trevlig kväll hittills med mat och drinkar ;)
Nu ska vi fixa oss lite snabbt sen sticker vi till Sorello för att njuta av kvällen som är kvar.
Uppdaterar mer senare. Läs då! :*
Sista dagen av min månad idag :( Snart höst..

Någon har hittat min plånbok som försvann på tivolirock!

Åh jag måste bara berätta en annan sak!
Idag när jag satt och pratade med jobbiga kunder och jag var så trevlig hela tiden så ringde min mobil med ett nummer som jag inte kände igen.
Som det är på många arbetsplatser så är det inte okej att hålla på med mobil på arbetstid. Så jag hade mobilen i handen och funderar på om jag skulle svara eftersom jag själv inte hade pengar på mobilen så att jag inte skulle kunna ringa tillbaka så jag svarade.
Det var en kille från Kristianstad som ringde mig. Jag fattade inte varför så jag undrade vad det var jag hade gjort. Men han sa att han hette Christer och frågade mig om jag hade varit på tivolirock. Så jag tänkte tillbaka:  "Var jag med en kille som jag inte ens kommer ihåg? Så full var jag väl inte"?
Så jag svarade bara: jaa, det var jag..?
Och då svarade han med att han hade hittat min plånbok! :D
Fatta vad glad jag blev :D Och alla mina kort och allt ligger kvar i plånboken så fatta vilken tur jag har! Turen börjar äntligen att vända :D!
Så ska ner till Kristianstad nu någon gånga nästa vecka och så skulle vi bestämma att vi skulle träffas en dag så att jag kan få tillbaka den:) Här är min efterlängtade plånbok, funderar skarpt på att köpa en ny!