Nu känns det som att det är rätt hårfärg!

Så nu har jag äntligen färgat håret och jag känner redan nu att det känns bra, rätt hårfärg och så! :)
Så imon får jag se hur det blir! Har faktiskt stor lust att färga håret mörkare men ändå inte, gillar mitt bruna hår som jag har nu men svart eller mörkare brunt än vad jag har nu är med så himla fint (A)
Nu ska jag faktiskt sova för det behöver jag efter att ha haft en toppen dag:)

Godnatt och sov så gott! :)

Färga håret igen?

Kanske skulle gå och lägga mig nu? (A)
Nä men jag ska färga håret med. Nu tänker säkert många: Men hallå färgade inte du ditt hår för bara någon vecka sen?
Och jo det stämmer. Jag färgade mitt hår för 1,5 vecka sen men den hårfärgen som mamma hade köpt var sjukt dålig. Färgen försvann efter jag hade tvättat mitt hår 2 gånger :O Och så ska det verkligen inte vara. Har fortfarande en ljus ful utväxt :(
Hårfärgen jag i vanliga fall använder som är riktigt bra, det är märket L'oreal paris Casting Creme Gloss.

Just denna är det! Riktigt bra är den. Luktar gott med (A) Det går fort att färga håret med så jag ska väl sluta skriva här och kanske sätta igång någon gång :) Ha en trevlig kväll, skriver sen innan jag går och lägger mig :)
Ciao!

En trevlig kväll

Hej alla blogg läsare!
Vad glad jag blev när jag skulle kolla statistiken och såg att det har varit många som har varit inne och kollat min blogg idag fast jag inte har uppdaterat så mycket idag :) Blir alltid lika glad! Kul!
Kom nyss hem från byn. Alexander skjutsade ner mig till stationen för jag skulle hämta min cykel där. Köpte även ny hårfärg innan jag cyklade hem.
Har haft en sjukt rolig dag idag! :) En söndag med? Helt lustigt, brukar aldrig göra nått då men denna söndag avr planerad :)
Alexander kom till mig vid halv 3 ungefär. Vi stannade hos mig en liten stund sen skjutsade han mig på min cykel ner till byn. Vi köpte godis som (eller jag köpte godis till mig) han äter inte godis bara för att han tränar? :S
Sen cyklade vi till stationen för vi tänkte vi skulle ta tåget till Osby. Tåget var såklart försenat och vi skulle aldrig hinna till fyra som vi hade bokat i bowlinghallen. Men Titti och Timmie var smarta så det bokade om och fixa så att vi kunde vara där från 5 till 6 (Y)
Efter en stund kom tåget. I tåget var det hur kallt som helst ingen värme alls märkte jag och efter en stund pratade en som jobbade om bord i högtalaren: Till alla som är ny på stigna, vi ville bara säga att vi inte ha någon värme i tåget så det är kallt. Och vi ville också säga att toaletterna inte funkar på grund utav att de har fryst till is.
När jag hörde det började jag faktiskt skratta! :D
När vi kom fram till Osby hämtade Timmie och Titti upp oss och körde direkt till bowlinghallen.
Vi fikade innan vi prövade skorna och började spela. Vi fick även discobowling eftersom Titti är bäst på att fjäska ;)
Hade jätte kul men som sagt jag suger verkligen! Timmie vann och Titti förlorade och jag och Alexander var bäst ;)
Nu sitter jag hemma och värmer mig i Alexanders kofta och funderar på att färga håret, men är riktigt trött och behöver sova.

Här kommer en liten film från dagen i bowlinghallen. Gu vad jag skriker och svär och skrattar fult :O