Svar på frågan

Svar på frågan om mina naglar :)
Jag gjorde dom i Växjö i en butik som precis har öppnat och det hade alltså ett special erbjudande i 2 veckor tror jag det var så då var det billigare att göra naglarna under de veckorna.
Så jag betalade 325 kr vilket är väldigt billigt :)
Påfyllning sen kostar 250.

På 2 av mina fingrar har jag även nått mönster på :) Men det syns inte här!

Sista sportlovsdagen

En bra söndag har det varit idag.
Har bara tagit det lugnt och haft på min myskläder hela dagen och pluggat och gjort färdigt!
Imon är det plugget som gäller, ska bli kul att träffa alla igen fast det inte var så länge sen ;) Ska även vara med i rutan någon gång i veckan med (??) haha.
Ska också köra igång vårt Café, mycket som ska köpas in. Tror det är ganska mycket som har ruttnat nu när vi inte har varit där på en vecka ! Haha ;)
Men det fixar sig.
Ska strax gå och lägga mig, tror det kan vara bra om man går och lägger sig tidigt eftersom man ska upp tidigt igen och man är väl inte riktigt van.
Så ni ha en trevlig kväll och läs här imon! :D

Solning idag jaow!


Duktig har jag varit idag

Jaha okej nu är man trött och hungrig.
Jag ahr varit en duktig tjej idag måste jag säga.
Jag har gjort klart en massa inlämningar och har pluggat bra. Jag har även hunnit med ett spinningpass på friskis med Eve.
Så nu sitter jag hemma, ska strax äta nånting sen ska jag sitta framför tv och göra klart teorin. :)
Som ni säkert har märkt så har jag inte gymmat på länge. Hm, sist jag gjorde det var nog för 2-3 veckor sen kanske. Jag ska anntingen lägga ner med det helt eller bara gymma lite då och då med Fanni. Men jag ska hålla igång kroppen iaf och det kommer jag göra med steppen som är sjukt kul :)
Det är inget fel med gym jag tycker det är jätte kul, trivs verkligen där, men jag började märka att jag fick lite större muskler på lite ställen som jag inte ville ha så ska nog tagga ner med det.
Så går det när man gymmar upp till 3-4 gånger i veckan i nästan 4 månader. ;)
Nä men nu ska jag myysa!

Old picture