31 oktober

God morgon!
Helt sjukt vad jag vaknar tidigt varje dag. Jag har inte ens sovit 8 timmar som man ska göra. Jag kom hem klockan 3 inatt hos en mycket trevlig kväll med bra folk:)
Som sagt igår var jag ute och tog kort med med Anna. Bilder kommer senare, ska hem till Anna och hämta dom sen. Men det var riktigt trevligt.
Senare tog jag tåget till Växjö, väskan som jag ville ha fanns inte, den var slut:/ Ingen fin festklänning hittade jag inte heller. Så jag köpte bara en mascara och en armband. Sen åkte jag hem.
När jag kom hem kom Fanni med sin fina moppe och vi åkte ner och beställde pizza och åkte hem till Fanni. Hemma hos Fanni blev det idol och efter det snyggade jag och Fanni till oss och åkte ner till Johannes.
Där träffade vi roligt folk som, Calle med P, Mischa, Johan och Robin Nilsson och några till.
Vi var där en liten stund och hade det ganska kul, men blev utslängda bara för att Johan inte kunde uppföra sig.. Så vi alla åkte hem till Fanni.
Där hade vi myskväll åt popcorn och drack kaffe:)
Sen skjutsade Robin hem mig och Jonte. Måste säga att det var sjukt roligt att åka med han, kör som en dåre men kul var det, var rädd ett tag med haha! Det roligaste var när Robin skulle släppa av mig hos mig då sa jag: Du kan släppa av mig på min GATA, men han körde bokstavligen fram till min dörr xD haha . Sjukt.
Men det var en riktigt trevlig kväll, kallt som fan bara. Tycker synd om pojkarna som sov ute inatt i bilen.
Tack för en bra kväll!
Idag är det sista dagen i oktober och i mon är det första november. Tiden går fort.
Idag ska jag duscha ta det lite lugnt sen senare ikväll drar jag och Fanni till Osby där det ska bli fest:) Så jag skriver lite senare ikv:)

Bild från igår, Anna är fotgrafen

Imon

Hej.
Ikv ska jag gå och lägga mig tidigt för i mon ska jag träffa Anna klockan 1 och vi ska cykla till vattentornet. Jag ska vara modell för hennes skolarbete, sen tar jag tåget till Växjö. Ska träffa bitch. Ska Även köpa en ny väska, en ut klädnad till festen den 14de och så kanske jag hittar något annat med.
Sen senare på kvällen ska jag träffa Fanni. På lördag ska jag till Osby och festa. Känner att jag behöver göra det, göra nått kul. Vill inte sitta hemma och tråka.
Lovely!