RSS 2.0 bloglovinKategorier


Länkar


Senaste inläggen


Arkiv

ARKIVSIDA

Störd

Skrivet 2009-11-30 klockan 21:48:28

Fan nu kanske man inte ser vad det står, men när Ica skrev detta höll jag på att dö! :D haha! så jävla bra är den så smart är hon med! xD

- Det var inte kul just då, hårt men ändå skönt på samma gång!

Man kan ju undra vad som var hårt men ändå skönt på samma gång ;)


30 november

Skrivet 2009-11-30 klockan 20:58:51

Att det inte är första gången!
Hej!
Sitter på datan nu och tänker på Titti som tyvärr inte blev äÄmhults Lucia, :/ Anna blev inte heller det vilket jag faktiskt trodde att hon skulle bli, hon som har ett så fint utseende som verkligen utstrålar sig och säger : RÖSTA PÅ MIG!
Nä tyvärr jag hade fel om Lucian. Blev faktiskt besviken.. Men finns ju inte så mycket att göra. Ska krama Titti när hon kommer hem, för mig är hon min lilla lucia iaf:)
Har varit på praktiken idag med! Vilket har varit riktigt kul, har gjort jätte mycket idag, jag har lärt min kassan nu vilket är jätte bra, för då kan jag hjälpa kunderna:) Johanna var ju inte där idag för hon var ju "sjuk" ;) haha...
Fick sluta 5 idag, och efter det stack jag hem till Hoffe där jag hämtade Fanni sen stack vi raka vägen till Hagamanskolan ;) Där var det juluppvisning för Älmhults gymnaster:)
Fanni och jag tog bakvägen så slapp betala (A) hihi..
Nu ikväll blir det att ta det lugnt och kolla på tv och kanske, kanske få några ord utbyta med (A)


Ni får ha det så fint ! Ciao!

tss..

Skrivet 2009-11-29 klockan 21:17:38

Känns lite, lite bättre nu, faktiskt. Kan till och med skratta lite, lite åt det.  :) tss...


Kul julskyltning

Skrivet 2009-11-29 klockan 19:53:25

Kom hem för en liten stund sen.
Har varit på julskyltning med Fanny, Anna och Kajsa :)
Först kom alla hem till mig där jag hade gjort lite mysigt, tänt lite ljus och så hade jag pepparkakor och julmust framme, och Fanny hade med sig hembakade lussebullar. Dom var jätte goda! Tack för att ni är så underbara!
Efter en stund stack vi ner till byn där julskyltningen var, träffade trevligt folk som man inte alltid träffar längre känns det som. Hade även en riktigt kul kväll, och jag drack faktiskt glögg som jag hatar! :D Men med nötter och russing så blir det gott:))
Och Kajsa du är så riktigt kul! Man skrattar på sig när du pratar som du gör!:)) Din parfym luktade gott ju ;)
Imon är det praktik igen, vilket ska bli skönt och kul!
Tack tjejer för att ni gjorde min kväll! <3
Men nu blir det kvällsmat sen tv och sova :)


Stark

Skrivet 2009-11-29 klockan 14:17:27

Att vara stark

Innebär:
Att klara sig med eller utan hjälp.
Att stå emot det värsta du vet.
Att inte vara rädd.
Lita på dig.
Gråt inte.
Visa att du är bättre.
Att göra det.
Tar tid.29 november

Skrivet 2009-11-29 klockan 11:02:57

Vaknade ganska tidigt idag. Vet inte varför. Är fortfarande ganska trött. Har annars sovit ganska skönt inatt.
Idag är det söndag, sista dagen på veckan och imon är det en ny praktik vecka som väntar mig med massor att göra.
Denna helgen har varit en lugn helg precis som förra, ingen fest utan har blivit en mysig helg med tjejerna. I fredags efter praktiken mötte jag Linnea och Fanni på willys där vi köpte lite inför bion. Filmen hette New moon, den var riktigt bra och jag hade inte ens sett ettan men kom ändå in i den. Filmen var riktigt bra, träffade även underbara personer på bion med.
Efter bion cyklade vi hem till Anna där det blev twilight, jag blev helt kär i tvåan så ville se ettan med och den var minst lika bra om inte bättre.
Stannade hos Anna till halv 1.
Igår var jag med Fanni på kvällen, vi cyklade ner och åt på Amigo, åt inte så mycket men Fanni åt upp hela sin pizza ;) haha.
Träffade folk där och en av dom var Darius :)
Efter Amigo cyklade vi hem till mig där det blev en lugn kväll. Vill tacka Fanni som har fixat min blogg så fin ♥
Ikväll är det julskyltining. Jag älskar julskyltining, det är så mysigt och då vet man att det är inte så länge till jul. Det är ju första advent idag.
Vid 3 kommer Fanny, Anna och Kajsa hit till mig och vi ska ha lite mysigt här innan vi sticker ner till julskyltningen. Linnea och Fanni skulle egentligen också vara med men det ska stå nere i byn med sitt UF-förtag så vi träffar dom där nere sen.
Tänk snart är det julafton, tiden går så himla fort att det nästan är synd. Känns som att man inte hinner med nått att det bara kommer nya grejer hela tiden och minnen som ligger kvar i en.
Tack Fanni för att du fixade min blogg! ♥

Lite under veckan

Skrivet 2009-11-28 klockan 18:46:38

Lite som har hänt under veckan jag inte har skrivit om.
Det har varit praktik som vanligt, i början av veckan var det värst. Har varit riktigt ofokuserad på mitt arbete och det har varit jobbigt.
Har inte ätit så mycket heller har typ gott ner 3 kilo inte för att det spelar någon roll men är verkligen inte hungrig längre har tappat aptiten. ;O Men ikv ska jag nog beställa en kebabtallrik så får se hur det går med den.
På min praktik denna veckan har Titti, Anna och Kajsa kommit och besökt mig vilket har gjort mig riktigt glad, tack ni är underbara.
Har även hunnit träffa Erica en kväll men, och tack för att du har lyssnat när jag har pratat med dig, och tack Fanny för att du har ringt till mig(A) Och tack Robin för att du har stöttat mig. Vilka underbara vänner jag har!
Och i fredags så var jag även ute och åt på Café olé , med Johanna Loo det var riktigt mysigt fast jag typ lämnade mer än halva tallriken med mat.
Tack Alla ♥


14:31

Skrivet 2009-11-28 klockan 14:29:51

Nu har jag fixat mig, och lyssnat på musik som gör att man blir lite fest sugen. Om en timme ungefär ska jag cykla upp till min gamla skola klöhultskolan och hämta Erica. Hennes cykel var tydligen stulen men hittades hos Fanni helt sönder. Så får skjutsa henne ner till Haganässkolan för vi tänkte att vi skulle kolla på innebandy.
Senare ikväll ska jag träffa bästaste Fannibabe, vilket jag ser fram emot så mycket.
Vi vet ännu inte avd vi ska göra, vi funderar på fest.
Johanna Loo ville så mycket att jag ska till Delaryd, tydligen fest där. Men jag vet inte, vill ju inte sticka dit själv och mötas av 20+are.
Ja men vi får se vad kvällen har att erbjuda sig.
Tack för att ni skickar och bryr er ♥28 november

Skrivet 2009-11-28 klockan 11:56:18

Hej jag vet att jag inte har skrivit här på några dagar nu men jag hade faktiskt tänk lägga ner bloggen för ett litet tag, ville inte inte synas eller höras för ett tag, har till och med velat försvinna men mina underbara kompisar har fått mig att ändra inställning. De vill veta hur det är med mig och många följer min blogg och märker nog att nått har hänt här. Jag skriver nästan alltid 2 inlägg per dag.
Anledningen för att jag inte har velat skriva är för att jag har mått riktigt dåligt och nu är det inte så att jag tycker synd om mig själv men det är bara närmaste som vet exakt vad jag går igenom nu och exakt hur jag mår. Och nu känner jag att jag faktiskt kan skriva lite hur det är, känner att jag klarar det. Och jag vill bara tacka er, mina underbara vänner som verkligen har visat hur mycket ni bryr er om mig, tack för att ni ringt, skickat och besökt mig på praktiken bara för att se hur jag mår, jag vet inte hur jag ska kunna tacka er men jag vill bara att ni ska veta att jag uppskattar detta och tack, tack så mycket utan er alltså bokstavlingen så hade jag inte klarat detta, det är en lång väg kvar men med er vid min sida så kommer jag klara det, jag vet det.
Det var detta som jag menade för ett tag sen som jag skrev på min blogg, var rädda om era vänner för de finns alltid där för er så fort ni behöver dem.
Att känna så som jag har känt snart i en veckas tid kan man inte jämföra med något, jo med sig själv om man har varit med om detta. Då vet man precis hur jag mår. Och det är inte lätt att förstå. Att bli sårad och förklarad som värdelös person på en sån kort tid kan knäcka en så fruktansvärt mycket att man kan få en att göra lustiga grejer som man hade lovat sig själv att aldrig göra, skada en..
Många frågor snurrar i huvudet varje dag, Hur? När? Hur länge har detta pågått? Och varför?
Bilder man ser framför sig och rysningar man får längst med ryggraden, och blickarna man aldrig glömmer, detta sitter i huvudet hela tiden.
Så nu vet ni lite, inte mycket med lite. Men jag tror ganska många vet exakt vad det är jag skriver om.


24 november

Skrivet 2009-11-24 klockan 20:35:28

Hej!
Fan vad tiden går fort! Klockan är redan halv 9 och jag har inte gjort så mycket egentligen. Jo varit på min praktik och gjort mitt jobb där och sen direkt efter set ner till gymmet för att träna med Titti:)
Så hur var det på praktiken idag ia? Jo det var faktiskt riktigt kul idag, den bästa dagen på jobbet hittills men mycket av det kan bero på att en ny tjej har börjat jobba på Linnén:) Johanna Loo heter hon och vi funkar väldigt bra ihop!
Vi rensade och gjorde fin i hyllorna idag och det gick sjukt fort! Och hon gav mig bra tips! :)
Så nu har jag en ny jobbarkompis:)
Idag gjorde jag 12 fina juldekorationer, och jag gjorde oxå fina hyacint dekorationer :) Mysigt! Känns verkligen som jul inne på Linnéan! :)
På gymmet idag gjorde jag mitt gamla vanliga och idag var även Mischa där :D haha brruuur!
Snart blir det Desperate housewives vilket jag ser fram emot och andra avenyn får jag se på datan någon gång i veckan för jag orkar inte vara uppe länge :)
Undrar vad som händer i helgen. Okej veckan har24 precis börjat :)

Träning på allvar

Skrivet 2009-11-23 klockan 20:46:36

Hej!
Nu har jag varit hemma en liten stund innan blev det så stressigt. Har ätit pannkakor och det var riktigt gott men kanske inte så nyttigt, men jag äter ju vad jag vill men inte så mycket blir fort mätt.
Praktik idag med då, mina tidet 09:00-18:00 så det är ganska tuffa tider och man blir lätt trött och stel i kroppen, jag brukar till och med gå ifrån mitt arbeta bara för att sätta mig ner en liten stund.
Så direkt efter jag slutade cyklade jag hem åt en banan sen stack jag till gymmet. Idag var det 2 veckor sen jag var där så nu kände jag att detta verkligen var på tiden. Men Fan vad mycket folk det var på gymmet idag, har aldrig varit med om att det har varit så mycket folk:O Men titti sa att det brukar vara mycket folk på måndagar:)
Jag körde det gamla vanliga men testade även bollen idag med :)
Imon blir det gym med!
Ni kanske märkte det att jag inte stack upp till Växjö som jag skrev i ett inlägg igår men anledningen var för att jag inte orkade, det regnade och så + gymma är nyttigare (Y) :)


23 november

Skrivet 2009-11-23 klockan 13:32:28

Tyst....... säg inget..

ikväll.

Skrivet 2009-11-22 klockan 19:23:42

Kom hem för en liten stund sen. Var ju på haganässkolan och kollade på när killarna spelade innebandy eller man kanske ska säga herrarna ;). Var där med Fanny och Erica. Matchen i sig var faktisk spännande och rolig med. Tyvärr slutade det 3-3 men bättre än Älmhult hade förlorat.
Så bra gjort älmhult! :)
Imon börjar man 9 igen och har praktik, hörde att Älmhult har studiedag imon vilket är fusk, hade med velat ha det!
Imon efter paktiken tar jag tåget upp till Växjö ska träffa bitchen och vi ska sola tsm! :) Har blivit lite beroende, men man känner sig så fresch när man är brun :) Och på tisdag blir det en sväng ner till gymmet. Har inte tränat på 1 vecka så nu är det på tiden.


Så här blir det

Skrivet 2009-11-22 klockan 16:21:02

Så snart har hela söndagen gått. Den är ofta lång och seg.
Idag har jag bara tagit det lugnt och tänkt lite. Men ikväll har jag och Erica kommit fram till att det får bli innebandy och Fanny ville hänga på så det är ju bara roligare ju fler man är.
Så får se om detta blir kul, bara man har godis och några trevliga tjejer med sig så :)

 


22 november

Skrivet 2009-11-22 klockan 11:11:56

Fan jag är helt slut, är jätte rött men kunde inte sova längre. Konstigt. Gick ju och la mig 1 kanske så hade inte varit fel att sova lite till.
Jag var ju med Fanny igår, och som många säker tyckte igår var det en seeg ganska så tråkig lördag, och det brukar det aldrig vara. Mest söndagarna som ser ut så.
Så igår var vi hos Fanny en stund sen hemma hos mig. Vi ville ju ut träffa lite folk men jaa det kan vi inte prata om här..
Så vi stannade hemma hos mig hela kvällen och kollade på film vi ville inte gå ut när vädret inte var så fint.
Men jag har en fråga, jag undrar hur det gick för Ica och Meliss som skulle försöka komma in på speak easy igår. Fan vad kul det hade varit om dom kom in :)


Snart 3 veckor har gått, och jag förstår inte hur man kan glömma någon så fort. Man känner sig så värdelös, typ som man inte betydde nått särskilt då eller nu. Sånt vill man inte känna.
Jag förstår inte hur allt bara kunde ta slut så där helt plötsligt. Det vi hade och allt vi hade skapat ihop bara försvann. Jag trodde inte det skulle bli så här, eller inte nu iaf. Kan väl erkänna att jag inte kämpade tillräckligt för annars hade det inte varit så här som det är idag.
För jag hade gett allt, och då menar jag verkligen allt men det gjorde jag tydligen inte då. Och jag ångrar det av hela mitt hjärta idag. Hur kunde jag vara så blind? Jag hade redan allt men jag såg bara inte det. Jag såg bara det som var runt om kring mig.
Jag bär fina silversmycken just för att jag vill visa att jag bryr mig, att det var nått jag fick för att jag betydde nått och tillhörde någon.
Jag vill inte gå vilse och känna mig ensam, jag hade ju alltid dig där som vägledde mig så att jag inte gick fel.
Jag vet inte hur detta ska sluta..Hjälp?

Skrivet 2009-11-21 klockan 21:38:10

Hej igen bloggen!
Lovade att jag skulle skriva ett inlägg till idag så jag passar på att göra det nu när Fanny sitter på toan vet inte avd hon gör där.. Vill inte veta heller ;)
Jaa idag innan så var vi hos Fanny, snackade mest och försökte hitta på nått att göra, så vi har skickat runt till alla och frågat vad dom ska göra en sån här tråkig lördag som denna men alla säger som vi: Inget.
Så vad ska vi göra?
Hjäälp oss?


21 november

Skrivet 2009-11-21 klockan 13:00:01

God morgon bloggen!
Jag vet att ni blev besvikna på mig igår för att jag inte skev nått inlägg och jag ber så mycket om ursäkt för det. Så därför tänkte jag förklara varför och skriva ett nytt inlägg idag, eller 2 till och med!
Jaa varför skrev jag inte ett inlägg igår? Jo visst jag hade tid till det igår eftersom jag fick gå hem tidigare igår från praktiken men var lite upptagen när jag kom hem, skulle fixa lite grejer och så och så pratade jag i datamobil med vilket är en rolig grej haha.
Sen efter en stund kom ju Fanni och då pallar man verkligen inte skriva blogg när man har Fanni här, nä jag skojar men ni fattar det är inte schysst:)
När Fanni kom hit så  bestämde vi oss för att beställa pizza, eller hon jag tar alltid kebabbtallrik nu för tiden, tycker det är jätte gott. Jag hade såkalrt inga lösa kontanter, hade bara rikskuponger och Amigo tog ju inte emot sånt så jag beställde från Krikos och Fanni från Amigo. OCh vi hade ju tänkt att vi skulle cykla ner och äta tillsammans med det kan man ju inte när man beställer från olika pizzerior. Smart jag är.
Så mamma fick hämta  så åt vi det hemma hos mig ist.
Efter en stund cyklade vi hem till Fanni i regn, jag hatar regn..
Hemma hos Fanni blev det idol! Det var riktigt mysigt, jag är inte en sån person som följer det programmet som nog många vet men det kul att kolla lite då och då:)
När jag hörde Tove sjunga; Himlen är oskyldigt blå så kom det fram en massa minnen, den låten är så himla fin, texten lika så. :/ Att regndropparna faller som tårarna gör.
Nä nu ska vi inte gråta!
Idag ska jag träffa Fanny!:) Får se vad vi ska göra! Jag skriver om det senare ikväll! :)
Skriver ikväll!


ia täänker

Skrivet 2009-11-19 klockan 21:22:40

Är jag verkligen elak? Vill jag verkligen har uppmärksamhet som en fjortis? Kan man ångra sig? Är det okej? Kan jag bli kär igen?

Många frågor som snurrar i skallen på mig nu..

Okej fråga 2, svaret på det är NEJ!

 

 


19 november

Skrivet 2009-11-19 klockan 19:42:03

Äntligen hemmaa!!
Eller äntligen kanske jag inte skulle säga? ;)
Jag hade ju sjukt kul på min praktik idag! Känner att jag verkligen är välkommen och dom tar mig för den jag är :)
Att dom har vågat låta mig visat vad jag kan, det är inte många som gör det. Att de har förtroende för mig:) JAG TRIVS! :D woho!
Det som gör min ännu gladare är det att jag gjorde ju 6 dekorationer i måndags, sen när jag kommer tillbaka idag så visade det sig att alla var slutsålda:)! Glad!
Imon är det helg, och imon vet jag faktiskt inte vad som händer, ända fredagen på flera veckor jag inte vet vad som kommer att hända. Lite märkligt men kanske skönt. :)
Men där emot på lördag ska jag och Fanny leka:) Vilket jag ser fram emot :)!
Så nu har jag insett vad det är jag har gjort eller vad som kunde hänt. Nu vill jag bara stanna tiden och börja om igen i min egna takt, ta det lugnt lyssna på mig själv. Men ändå ha kul! Har lärt mig att det är viktigt att ha kul på vägen dit.
Hata att såra folk och det ska jag bli bättre på att inte göra.

Fan avd jag skriver heela tiden! Jag vill ha ett jobb och tjäna pengar :D!


Nattinatti

Skrivet 2009-11-18 klockan 22:13:14

Jag tänker på dig.. Jag vill att du ska veta det. Du förstår ju alltid vad jag menar med det jag skriver. Så hoppas du läser detta.

Nu ska jag soova! Vilket ska blir riktigt skönt, hoppas jag känner mig lika pigg imon så att jag kan börja jobbade igen hihi desperat!
Nu måste jag sova stör ej :D!


Börjar jag bli frisk.?

Skrivet 2009-11-18 klockan 20:22:25

Heeej! :D
Fan nu är jag på tooppen humör! :D
Jag känner mig pigg och kry och inte sjuk alls, jag har ju bara den dumma hostan kvar men febern verkar ha lagt sig och jag har inte längre ont i huvudet:) !
Då kanske det inte var svininfluensan som jag faktiskt trodde..
Så innan jag går och lägger mig ska jag ställa min mobil på alarm så att jag vaknar imon och sticker till Linnéan :)
Så ikväll har jag äntligen kunnat äta riktigt mat som jag inte har kunnat innan för jag har varit rädd för att jag ska spy. Så det kändes bra. Jag har också börjat känna mig piggare innan kände jag mig väldigt svag. Har gått ner 3 kilo med :(
Men allt detta ska förändras! Jag håller på att bli frisk! :D
Torsdag imon, undrar vad jag kommer få göra på Linnéan:)
Jag satt nyss och kollade på Andra avenyn på datan med min syster Cissi, fan vad jag har missat mycket så nu känns det bra när man sett det som har visats:) Jag är på G!
Så det blir väl att förbereda till imon och gå och lägga mig tidigt :)
Längtar till Helgen :D!


18 november

Skrivet 2009-11-18 klockan 16:43:00

Hej bloggen!
Jag är fortfarande sjuk.. Trodde jag skulle bli lite bättre idag men så var det inte.
I morse när jag vaknade kände jag mig fortfarande sjuk och tänkte att det är nog bäst om jag stannar hemma idag med.
Det som jag är glad över är att jag inte ahr huvudvärk längre, men min rethosta är så jobbig, för så fort jag hosta gör det ont i min lilla mage :(
Sen har jag börja må illa med, spydde idag med....... HATAR DET! gråter alltid då..
Så jag har sovit nästan hela dagen. Pontus ringde och väckte mig så jag svarade "hej" och han " den här låten är för dig" Så spelade han låten: I will always love you. Så söt, uppskattar verkligen sånt när man mår så dåligt och har tråkigt hemma, han hoppades även på att jag skulle bli frisk:) Tack bästis, tack för att du finns!
Imon hoppas jag på att jag känner mig friskare så att jag kan komma tillbaka till min praktik plats :)
Fatta det är torsdag imon? :O Känns som veckan har got sjukt snabbt bara för att man har varit sjuk.. Snart helg igen, men denna helgen ska inte vara lika vild som sist! haha, nej jag ska träffa Fannybaby någon gång och vi kanske skulle göra nåt.... hihi kan inte säga vad ;)
Men vad händer nu då ? Ta det lugnt som vanligt och bli frisk! :D


Sjuuuk...

Skrivet 2009-11-17 klockan 20:12:34

Nee ush jag mår inte bra! :'(
Jag har fortfarande jätte ont i huvudet och min rethosta har förvärrats.
Jag ligger i sängen är hur varm som helst men ändå fryser jag så mycket :(
Tänk om jag känner lika dant imon? Fan jag vill inte vara sjuk, jag vill ut på praktik :(
Mitt huvud..
Ska äta lite mer tabletter...


17 november

Skrivet 2009-11-17 klockan 16:39:16

Sjuk idag.. :(
Vaknade med världens huvudvärk och en jävligt jobbig hosta. Jag kunde inte sova alls bra inatt, hade ont i huvudet hela natten, så jag vaknade flera gånger.
När mitt alarm senare ringde steg jag upp som vanligt men gick och la mig lika snabbt igen. Det visade sig att jag hade feber med:(
Varför sjuk nu på min Apu :( Kunde jag inte varit sjuk när det var skola ist?
Så idag har jag bara legat i sängen nästan hela dan. Och det blir inget gym för min del heller, tydligen inte bra att anstränga sin kropp när man är sjuk.
Så ikväll får jag nöja mig med att se min favorit serie Desperate house wives och det gör mig glad:) Jag får en sån längtande känsla av att veta att idag är det tisdag! :)
Jag hoppas att jag blir frisk imon så att jag får komma tillbaka till praktiken och göra det jag gillar att göra. Nu ska jag äta lite igen, och dricka mycket vatten och ta det lugnt bara. Hoppas du kan få mig på andra tankar:)(A)

Men ni får ha det så bra så länge, jag skriver ett inlägg till senare ikväll, och då kanske jag har blivit lite piggare med och slippa känna mig svag och trött.
Jag tänker på konsekvensernaBILDER!

Skrivet 2009-11-16 klockan 20:50:10

Hahah lite bilder från i lördags! :)
Sexig skolfröken..? ;))
Fanni, ser ut som en Ho**;) haha
Jag och syster! :D
'
Gruppbild, men jag vill inte vara med! :)

16 november

Skrivet 2009-11-16 klockan 18:48:18

Wiii!
Första dagen på praktiken är avklarat! Och måste bara säga att jag hade sjukt kul! :) Så himla snälla och trevliga var dom där jämfört med Annemonen!
Jag fick göra lite vad jag ville med vilket jag tycker är bra, för då kan jag visa mina kunskaper och visa att jag inte är en jävla nybörjare.
Så idag gjorde jag 6 blommgrupper. Jag gjorde dom heeelt själva med min egna fantasi! Och en kund köpte en utav dom :D Fatta vad glad man blev, typ stolt ;)
Vi hade roliga pratstunder och skämtade om mycket:)!
Men nu har jag ganska ont i ryggen och benen, man står upp typ hela tiden, så nu ska jag äta sen vila sen sova läänge:)
Bara 5 veckor ;)
Imon blir det gymmet som jag har längtat till så mycket, blev ganska mycket onödigt ätande i helgen som godis :) Funderar på att sola snart igen, (beroende?) hihi.
Du<3


Detta gjorde jag jag idag! Sjukt fina, duktig är jag :) Bra självförtroende!Trött

Skrivet 2009-11-15 klockan 23:27:21

Nu ska jag sova!
Har suttit och kollat på Heartbreak hotel:) Den var fan jävligt bra! Rolig som fan och jag är ju alltid efter med allt så jag antar att nästan alla har sett denna filmen före mig:) haha så typiskt mig.
Imon börjar jag 9, vilket ska bli skönt inga tågtider att passa!
Såja bäst att jag går och lägger mig nu för att klara av dagen imon:)
Sovgott:)
Glad<3


:D

Skrivet 2009-11-15 klockan 19:25:37

PUUUUUUUUSSSS! :*

Stuff

Skrivet 2009-11-15 klockan 19:04:04

Så äntligen!
Jag är en sån person som hatar att ha mina grejer/saker utspridda över allt hos olika personer. Sånt som alltid händer när man ska på förfest. Man packar med sig kläder, skor, smink, smycket och allt sånt sen måste man hämta det nästa dag så blir det inte av och så.
Jag klarar inte av sånt, vill ha allt som är mitt hemma hos mig:) Är det bara jag som känner så? :)
Så nyss var jag hos Anna och hämtade mina skor, Fanni hämtade min cykel haha. Och igår fick jag mina vantar och kofta. Sånt är jobbigt.
Men nu är allt hos mig :) Då blir jag glad så behöver jag inte sitta och fundera på vad mina grejer är.
Gick hem från Anna med, hade musik i öronen så då är det skönt:)!
Funderar på att jag vill gymma snart igen! Kul som fan:) Och kan behövas med.
Sitter och snackar med Fanny på msn nu, haha hon är typ helt glad som helst för att hon kan sitta inne på internet när hon åker tåg hem :) Gulligt!
Klockan är 7, och för min del blir det kvällmat sen förbereda till imon, pirrar i magen, är lite nervös tills imon :D! hihi sjukt!
Men Linnéan kommer nog bli ett bättre ställe att ha sin APU än på Anemonen:)


15 november

Skrivet 2009-11-15 klockan 16:36:58

&l
Hej mina läsare!
Jag vet att ni har vatt inne här och kollat flera gånger för att se om jag har uppdaterat här, och förlåt för att jag har varit så seg men tro det eller ej men jag vaknade lite över 2 idag! :O haha. Har aldrig sovit så länge!
Så jag har bara vatt uppe 2 timmar och det är redan mörkt ute haha, fan man ska inte vakna så sent alltså, man missar ju hela dagen, inte för att Söndagar brukar vara roliga men ändå:)
Som sagt festen igår var sjukt bra! Hade riktigt kul! Träffade nytt och gammalt folk! Folk som man inte har pratat med på länge :D Nu får man ju prata med vem eller vilka man vill med :D
Det var kul att nästan alla var utklädda igår, för det gör mycket.
Jag klädde själv ut mig till en sexig skollärare vilket gick hem! Ingen var det, och nästan alla gissade rätt på mig förutom 1 person, usch på henne ;) hahah! Elak jag är :)
Nä men jag hade jätte kul, sånt som behövs efter en lång slitsam skolvecka ;) hah.
Måste bara säga att axel du hade en skön ut klädnad, vi passade fan bra ihop haha, och jag undrar fortfarande vem killen var som hade den äckliga masken på sig som skrämde allt och alla? Vem fan var det?
Och Elof du borde vara bjuden för du hade ingen ut klädnad du vara bara helt vanlig och tråkig;) Men fint halsband hade du! :D
Hanna Björn, du var riktigt söt i ditt fluff! Och Linnea hoppas du blev glad när jag hjälpte dig med din ut klädnad! Du blev iaf jätte söt som tomte (a) Fan att jag inte har några bilder! Måste skaffa mig en kamera!
Vill tacka alla som gjorde kvällen så bra ! Och tack för skjutsen hem Dennis :)
Imon börjar min första APU vecka, ser verkligen fram emot det, ska bli riktigt kul och skönt att slippa stiga upp så tidigt och stanna kvar i kääära Älmhult! :D
Men nu ska jag duscha, vill känna mig lite fräsch!
Skriver ikv!! :))
(a) <3En bild från i fredags !
t;/div>

JA :D

Skrivet 2009-11-14 klockan 18:42:45

Idag har jag  besöksrekord :)

Är jätte glad för att ni läser min blogg ;D


14 november

Skrivet 2009-11-14 klockan 15:44:51

Och nu Kan jag börja skriva mitt efterlängtade inlägg som alla väntar på :)
Har varit lite trött i dag, vaknade ganska sent för jag var sjukt trött igår, men hade ändå svårt att somna.. Konstigt.
Kvällen igår var sjukt lyckad, hade jätte kul.
Förfesten var hos underbara Anna:) Vi var 7 tjejer som hade det riktigt mysigt och kul :) Vi beställde pizza och åt det först sen fixade vi till oss. Steffi åt jätte mycket haha! :D
Vi alla blev ju sexiga hahah! :D
Efter det spelade vi ett kortspel och drack som fan :D Blev lite lulliga hah! Sen dansade vi lite i Annas rum och hade sjukt kul, och det var Varmt som fan :)
Sen kom Hannas pappa och hämtade oss, för det var ju ingen som ville gå i snöblandatregn så jag blev glad att vi fick skjuts:)
När vi väl kom till festen dansade ingen haha, bara vi tjejer men efter en liten stund var det mycket folk uppe på dansgolvet. Vi dansade loss, och jag halkade och slog min rumpa på det hårda golvet haha. Fan vad pinsamt det var haha men Fanni tröstade mig och sa att ingen såg det, (Vilket jag inte tror på) haha!
Och du Joey eller vad du heter, du får fan lugna ner dig lite när du är på fest ;) Du är ju Galen. Och Robin jag blev besviken på dig, du dansade inte på hela kvällen:( ;)
Sen när vi skulle hem körde Fanni moppe haha, fan var rädd i börja för Fanni var inte nykter, men det gick bra, hellre få skjuts hem än att gå i mina pumps hem.
Så nu när jag vaknade i morse så hade jag sjukt ont under min fot, och där hittade jag en blodblåsa, och på min hand hittade jag ett blåmärke:) haha.
Ville bara tacka alla som gjorde min kväll, jag hade riktigt kul, och det är inte ofta man har så kul på fester:) Ikväll blir det fest igen, den här gången ut klädnad:) SEXIG SKOLFRÖKEN:) Det ska jag vara:) Fest hela helgen, det är inte ofta det är det, men det gillas ju bara så.
Just nu lyssnar jag på en sjukt bra låt:

The Game - Better Days

Sjukt bra:)
Här är lite bilder från förfesten igår, Ida har tagit dom :)
Fick bara 2 bilder men finns mer på Facebook :)
Jag hade iaf en riktigt trevlig fredag, tack så mycket flickor!

13 november

Skrivet 2009-11-13 klockan 11:03:18

Hej!
Sitter i skolan just nu och har min sistalektion för det här året, och det är svenska B. Är färdig med allt och typ varit det i en halvtimme nu, så det finns ingen att göra så jag har suttit inne på min lilla Farmville och fixat lite där. :) Haha, är så fattig på det spelet så jag får typ sälja jätte mycket som jag har köpt för att ens kunna odla. Så ska det väl inte va? ;))
Efter skola ska jag tydligen möta upp Salle någonstans för att hämta Linneas dricka, så får ju se hur det blir med det, Linnea är lite sjuk om ni undrar.
Senare ikväll är det fest som jag nu har längtat till i en veckas tid :D
Så jag välkomnar helgen med skååååål!
Skriver mer ikv innan jag sticker iväg på festen :D

Här är min lilla FARM :D


Längtar, snart helg!

Skrivet 2009-11-12 klockan 20:42:46

OJ vad klockan rinner iväg! Snart 9 :)
Men det gör mig inget, vill bara ha helg nu! :) Läängtar! (A) Lovely! Tycker synd om dom som missar denna fina helgen med fester och så ;) Haha, är det fest så är det, vad kan man göra som är roligare? INGET! :D
Så nu ska jag äta kvällsmat och fixa lite till imon, sen sitta inne på msn lite:)
du gör mig glad, du gör så att jag alltid har ett leende på läpparna och pirr i magen..<312 november

Skrivet 2009-11-12 klockan 17:21:03

Idag är det torsdag.
En ganska skön dag faktiskt. Hade sovmorgon till kvart över 12, men tåget går ju 11, men slipper stiga upp kvart över 5 iaf:)
Hade matte idag bara. Och ska jag vara ärlig så har jag aldrig räknat så bra som jag gjorde idag:)! Men det var säkert bara för att jag Jobbade med Linda Sand. Jag tror vi ligger på samma nivå i matten eller nått haha, för det gick fan sjukt bra idag:) Haha klarade alla problemen vi stötte på!
Och idag var det sista gången man träffar på alla frisörer, vi ser dom inte förens om 7-8 veckor:O haha och det är typ ett sommarlov! :D
I morgon är det som sagt äntligen fredag, och fan vad jag har längtat:))! Och i morgon har vi bara svenska B från kvart över 8 till kvart över 11 sen slutar vi! :)
Så i morgon blir det packa till förfesten hos Anna, jag kanske hinner med och träna en stund i morgon med, och så hade det inte varit fel att sola igen;) haha men det tänker jag inte göra, fan har blivit beroende och det är tack vara..dig.. hihi.
Jag verkligen längtar till imon känner jag nu! :D Ska festa som fan då :D hha!
Jag har även ringt Linnéan idag med, vilket jag skulle gjort i måndags haha, men har varit väldigt upptagen denna veckan :O! Det har alltid varit nått hela tiden har inte varit hemma och tagit det lugnt typ :) Haha, men nu har jag äntligen fixat det :D
Och dom lät hur trevliga som helst och var hur glada som helst för att jag skulle komma och då känns det extra bra! :)
Så ni får ju titta förbi i blomsteraffären :) Fatta 5 veckor! + 3 kommer inte pendla på 8 veckor haha! Så jävla skönt! Haha låna mitt tågkort som går lite överallt ;)?
Nu ska jag hjälpa min syster med matten, så måste gå nu :) Skriver ikv:)
längtar..(a) ?

Skrivet 2009-11-11 klockan 19:34:57

Jag är så duktig:)
Var på gymmet i en timme ungefär. Träffade Mischa bruschan och han var värsta biffen.. Not. hah skojar:) Nä men det avr kul idag. Men som sagt det avr mycket jobbigare idag eftersom jag fortfarande har träningsverk lite var och här på min kropp så jag orkade inte göra så mycket förens det gjorde ont.
Tränade underlår och över, rumpa och mage:)
Efter en timme stack jag hem :)
Har nyss prata med Linnea i telefon i 45 minuter kanske. Vi snackade om lite allt möjligt men mest om festen på fredag och lördag och hur vi gör då. Vi är ett gäng tjejer som ska ha förfest hos Anna:)
Men hur vi kommer dit och hem är en annan fråga:) Hem kommer man alltid :D
Nu funderar jag skarpt på att duscha sen äta efter det och sen nått fint sms kanske?(a) Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag ha :) !
Ciao!


Träning

Skrivet 2009-11-11 klockan 16:13:23

Hej igen! :)
Nu har jag ätit och sagt hejdå till Fanni :) Vi har precis solat i 20 minuter på Open sun. Var riktigt skönt och nu känner man sig inte lika blek som innan. Tro inte att jag är beroende eller kommer att bli, bara  det att det är fest nu i helgen och man ska klänningen på sig och man ska synas på kort då måste man vara brun :)
Nu är drickan betald med vilket känns jävligt skönt!
Klänning+skor+dricka= Redo för att festa hela natten lång!
Inte nog med det, jag har precis packat klart till gymmet. Ska gymma lite med Titti igen vilket ska bli kul och bra!:)
Vilken slapp skoldag vi hade idag, vad gjorde vi egentligen? Jo vi pluggade till latin men oj det skulle man kunnat göra hemma ;)
Sen jagade vi en spindel, en jätte stor äcklig spindel! Blä! Jag tycker iaf att det var onödigt att sticka till skolan idag, men så är det ibland! :)
Jag är så jävla glad att Ninnebitch har kommit tillbaka till vår skola, dock inte i vår klass men det gör detsamma bara så kul att hon går på skolan. I sin nya klass trivs hon inte i, har inga vänenr där. Så hon kommer alltid till vår klass hela tiden, så igår tog vi lite bilder tsm :)
Alla blev fula på mig, men den här var faktiskt helt okeej :)
Ninne ser verkligen ut som en bitch! :)
Men ska snart iväg och träna rumpa, mage lår!

11 november

Skrivet 2009-11-11 klockan 13:28:13

Hej!
Idag slutade man tidigt vilket jag gillar som bara den! :) Trött på att gå upp kvart över 5 och komma hem 5 nästan varje dag:/
Men idag slutade vi kvart över 11!
Så nu är jag hemma och ska snart äta (måååste äta, så att alla fattar att jag äter) och fixa lite innan jag snart sticker igen för att möta upp Fanni på Open sun där det blir en 20 minutrare! :)
Längtar bara mer och mer till till helgen! Har köpt dricka den här gången med så nu får det fan bli kul! :D
Senare ikväll kanske det blir gym(Y) :D Har lite träningsverk i magen (a)
Men vi hörs ikväll, skriver ett inlägg då!
puuss!!
Gör mig glad <3
Växjö

Skrivet 2009-11-10 klockan 20:59:49

Nu har jag äntligen kommit hem!!
Så seegt att åka bil hem från Växjö. Sova typ hela vägen hem men fick ändå hoppa av på stationen i Älmhult för att cykla hem i regnet :/ Usch!
Men nu är jag hemma i värmen i mina nya mysiga sockar(A) Sååå super gulliga! Love it!
Utvecklingssamtalet gick väl sådär kan man väl säga. Eller alltså jag sköter mig i skolan och så och jag passar tider och så men mina föräldrar tror jag har anorexia eller nått :O Dom tror inte jag äter i skolan. Okej vist jag gillar inte maten i skolan men jag äter iaf för annars hade jag inte klarar med skolan. Så mamma och pappa vill att jag ska sitta och äta med min lärare Åsa i skolmatsalen för att hon ska ha koll på att jag äter! :S:O Hallåå?? Jag ÄTER FATTA DET!
Jag är inte så smal så att det ser ut so anorexi! Blev så jävla förbannad och dom tycker inte heller att jag ska börja träna heller.
Nog pratat om det.
Fick en kommentar om att någon tyckte att jag skulle lyssna på Beoar´s nya låt She's A Rockstar eftersom jag skrev om att jag gillade deras andra låt Space. Har lyssnat på den nu ett par gånger och den är riktigt bra! :D Vill tacka för tipset på låten! :) Problemet är att man inte kan hitta den på spotify :( Hatar det, få be Miiika ladda hem den till mig ;))
I morgon är det ONSDAG och då ska jag äntligen sooola! :D Lovely. Längtar som fan vill bli brun nu!
Jaa, det var väl allt jag hade att säga :)
Du gör mig glad!10 november

Skrivet 2009-11-10 klockan 14:11:07

Sitter i skolan nu:)
Har haft floistteknik hela  dagen idag. Och vi har gjort någon uppgift vi skulle göra och sen skriva om. Jag gjorde en formal dekoration och en norsk skogs bukett:)
Blev riktigt nöjd med båda :)
Idag senare kommer mamma och pappa till skolan, ska ha utvecklingssamtal. Så kommer hem lite senare än vanligt ikväll så idag blir det inte gymmet .. :/ Fan!
Åh! Testade även festklänningen jag ska få låna av Ninne, den var sjukt fin är redan kär i den. Tack Ninne! Nu längtar jag bara så hääääär mycket till fredag och lördag! :D Ska ha så kul! Äntligen!
Vi hörs ikväll !


9 november

Skrivet 2009-11-09 klockan 20:26:09

Heeej alla mina bloggläsare!
Jag vet så klart att ni har saknat mig. För det märker man på statistiken;) Igår hade jag besöksrekord :D Vilket gjorde mig jätte glad att så många läser min blogg :D Men ni är riktigt dåliga på att kommentera.. Men aja.
Har inte hunnit skriva blogg idag eftersom jag gick till skolan till 5, och när jag kom hem åt jag sen packade jag och stack till gymmet.  Så idag började min första dag på gymmet, och måste bara säga att det var faktiskt kul :D haha. Trodde det bara att det skulle vara jobbigt och besvärligt men det var kul, särskilt när man var där med Titti :D Detta är nått jag kommer fortsätta med!
Träffade även Mischa och Harris där men inga snygga gymkillar ;)) HAHA jag skojar bara! Palla sånt!
Så i morgon kan jag lova er att jag har träningsverk i mage, rumpa lår!
Ska även dit i morgon om jag inte har för mycket träningsverk:)
Festen på fredag är räddad tack vara min älskade Bitch Ninne :) Jag struntade i att beställa klänningen från Nelly.com för 500 om jag bara ska använda den 1 gång :O Så jag ska få låna en jätte fin klänning av Ninne (a) Kommer en bild på den sen :)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt äta fruktsallad och kolla på tv :D Snart får jag fastare Rumpa och lår :D

Lovely(A)

Tänk mig i den, typ fint fixat hår, typ halv lockigt (A)


Känslor

Skrivet 2009-11-08 klockan 19:14:57

Så nu har kvällen kommit på sista dagen denna veckan.
Denna veckan kan man sammanfatta att den har gett mig stunder där jag har gråtit och känt mig sviken och bara velat försvinna, stunder där jag insett hur bra mina vänner är, stunder där jag har fått nya möjligheter och pirr i magen men också trevliga stunder med roliga personer. Jag har skaffat mig mod. Allt detta på 1 vecka med.
Idag har jag bara tagit det lugnt och insett att livet är oretvist och inte alltid så bra som man vill att de ska vara. Jag har insett hur svårt det kan vara och glömma, men att det går om du inte ger upp.
Svik aldrig dina vänner, de är dem man har med sig hela livet. Var positiv till allt visa ditt riktiga jag. Satsa allt.

Ja ikväll har jag varit ute en runda, jag hjälpte också mamma med att hämta tallris för det gör vi alltid varje år, vi går ut i skogen och klipper tallgrenar och lägger det i blomsterlådorna inför den kalla vintern. Det se så fint ut med lite grönt när allt är så vitt hela tiden.
Vi brukar alltid köra till Diö med men den här gången blev det inte så, utan vi körde åt Killeberg.
Det är mysigt att vara ute nu på kvällen, det är inte jätte kallt heller.
Snart blir det kvällsmat lite tv-tittande sen sova:) Lovely!
Du gör mig glad..Beställa den

Skrivet 2009-11-08 klockan 15:30:01

Okej nu har jag bestämt mig! Imon beställer jag klänningen! :D
Så får jag den på onsdag eller torsdag och på onsdag blir det solning med Fanni med perfekt innan festen och allt! :D
Och i morgon ska jag ringa Linnéan :) Påminna dom att jag faktiskt kommer till dom om en vecka:)
Nästa vecka blir det träning! :D Lovely!


8 november

Skrivet 2009-11-08 klockan 13:06:36

Klockan är lite över 12 och jag är pigg och glad som ett kexchoklad:) Det är det ända jag äter nu för tiden bara kexchoklad:D hah.
Har sovit ut, ätit min frukost och till och med duschat! Hinner med mycket när man är så snabb som jag är. Idag är det söndag. Söndagar för mig brukar vara en dag där man tar det lugnt och tänker på vad man har gjort för nått i helgen.
Man vilar ut sig, gör sega grejer så att man hinner återhämta sig och förbereda sig för en skolvecka till.
Det är också min sista skolvecka för detta året för veckan efter börjar min APU. Och den håller på i 5 veckor och sen efter de 5 veckorna är det ju jullov:) Så detta ser jag fram emot.
Så den sista veckan i skolan kommer nog vara ganska så chill och det är ju positivt.
Denna veckan består också utav 2 fester med, det gör mig ännu gladare, men nu måste man hitta någon bra förfest med.
Har hört att många kommer på både Tittis och hennes flickors fest men det kommer också många på Miliss fest på lördagen. Bättre kan det inte bli. Längtar redan.
Har fått glasögonen av Johan som jag snodde av honom haha det gillas! :) Får ju alltid det jag vill;) nä skojar bara! Så är det inte alls!
Jaja nog pratat om nästa vecka och sånt.
Igår kom Fanni till mig. Vi satt mest och snackade om allt, sånt som inte behövs komma upp här för då blir det ett jävla liv.
Fanni stannade här till 6, sen vid 8 cyklade jag hem till Fanny:) Hemma hos Fanny snackade vi med en liten stund och Fanny blev lite upprörd kan man säga haha, kan förstå dig. Sen åt vi äppelpaj och kollade igenom några snygga skor och klänningar på Nelly.com. Hittade fina grejer bland annat min klänning! Måste fan beställa den, jag gör fan det nu på måndag måste ha den, sen måste jag sola en gång till så man ser lite brun ut med:)
Oj nu kom jag bort från snacket om vad jag gjorde med Fanny igår. Vi kolalde på film efter det. Filmen hette Fun with Dick and Jane.
Den var faktiskt bra haha:) Fanny råkade somna, hörde henne snarka, så sött:)
Sen efter det cyklade jag hem:) Somnade vid 1 kanske:)
Oj nu har jag verkligen skrivit av mig, men det blir ett inlägg till senare idag:)!
Och oj klockan är 1 nu! :D haha
Katt till Meliss fest? Näe, tror inte det nu när jag har fått mina brillor av Johan ;)

God natt

Skrivet 2009-11-08 klockan 00:33:30

Skriver blogg i morgon när jag har sovit ut och ätit min frukost! Är trött och behöver sova! -.-
Du gör mig glad

För många inlägg?

Skrivet 2009-11-07 klockan 14:48:05

Jag har en bra fråga! Ni måste svara på frågan, skicka en kommentar och ni behöver inte skriva era namn men jag vill ha ett svar!
Tycker ni att jag skriver för många inlägg per dag?
Jag menar blogg är till för att skriva i och då får man fan skriva hur mycket man vill och hur ofta man vill.
Om man nu tycker att jag skriver för mycket och tar illa upp läs inte bloggen då? Ett tips!
Jaja jag tänker fortsätta skriva blogg :D!
Du kommer ångra dig, det är bara så att du inte vågar erkänna det!
:)7 november

Skrivet 2009-11-07 klockan 12:57:30

Heelg lovely!
Igår var det fredag och det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig:) Visst jag träffade tjejerna som det var planerat iaf!
Jag kom hem igår solade med Fanny sen var jag hemma en liten stund, pratade med lite trevligt folk på msn åt mat och kollade på tv och fixade Cissi :)
Sen så kom vi överrens om att tjejerna skulle komma hit till mig vid 8 tiden och kolla på film :)
Vi skulle kolla på min favorit film edward scissorhands men vi hittade inte filmen så det fick bli Bruce den allsmäktige  och den funkade med bra, har aldrig sett hela den filmen så det fick ju bli igår men skickade lite mycket sms så såg inte allt som vanligt ;) Typiskt mig!
Sen efter filmen skulle Anna och Linnea hem men jag och Fanny fixade till oss lite sen stack vi hem till Mischa för han hade fest :) Där träffade vi lite trevligt folk och brushour ;)
Kom hem lite över 1.
Idag vaknade man tidigt för jag och Fanny skulle ner till Haganässkolan, dom hade öppethus så vi stack ner och kollade läget :) Roligt att träffa sina gamla klasskompisar :) Sen stack vi hem vid 12 fanns inte så mycket mer att göra. Ledsen och säga det här med Haganässkolan verkar tråkig att gå på.
Nu på eftermiddagen ska jag träffa Fanni en stund och ikväll blir det Fanny :)) Får se vad vi hittar på:)!


Träna

Skrivet 2009-11-06 klockan 17:43:27

Fan vad glad jag blev nyss :) Det ät nämligen så att jag ska börja träna och gyma på friskis nästa vecka :) Kan behövas om man vill ha fastare rumpa och lår!
Fanny vad sägs om det ;)?? du och jag dansar affro :)
Så det får bli några dagar när det passar mig i veckorna, typ på kvällarna eller när jag slutar tidigt :) Så där kommer ni se mig :)

En sak till som gör mig glaad :D


Sol + nytt hål

Skrivet 2009-11-06 klockan 15:26:14

Nu är jag tillbaka!
Har precis tagit en 20 minutare med Fanny på opensun:) Det var riktigt härligt och det behövdes verkligen så blek man redan har blivit:/
Där nere träffade vi även Johanna, Elin och Sara, trevligt, trevligt :)
Jo som sagt min lilla hemlighet som jag inte kunde berätta vad det var igår var att idag har jag tagit ett nytt hål i örat :D
Ni kanske tycker att jag spelar överdrivet glad men det gör jag inte, jag är jätte glad och blev hur nöjd som helst med resultatet :)
Så nu väntas bara 3 till nya hål :)
Så här blev det, lite dålig kvalitet på bilden men aja :) Är sjukt nöjd iaf och det gjorde inte ont för er som undrar:)
Nu ikväll ska jag först hjälpa Cissi, typ sminka och fixa henne för hon ska till Magazinet, sen senare ska jag träffa tjejerna i kväll :) Vi vet inte riktigt än vad vi ska göra men det blir säker filmkväll (a) Det ska bli en fin kväll!
Skriver senare! :))

6 november

Skrivet 2009-11-06 klockan 09:58:13

Sitter i skolan just nu och har svenska och nyss hade vi brandövning.
Vi skriver om typ blattar och svenskar typ haha ganska kul när man får se hur Jenny i min klass reagerar, har en känsla av att hon inte gillar blattar:)) Jag har verkligen inget emot blattar:) Jo såna som tar en på röven och tror att alla svenska i kära i dom sånt är äckligt och patetiskt.
Snart slutar vi och då ska jag och Ninne ner till stan och fixa min lilla hemlighet :)) Så glad :D
Kommer också åka tåg med Fanny hem med sen är det fredag och då ska jag träffa tjejerna:))
Lääängtar! :))
Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

1 dag

Skrivet 2009-11-05 klockan 17:37:55

Finally home!
Känns som det tog en evighet att komma hem idag, lite kan ju bero på att tåget var försenat med, som vanligt..
Satt med Hanna Björnsson och några till. Hanna du är sjukt rolig och bra, bara så du vet:)
I skolan träffade man även världens bästa bitch, Ninne. Innan jag skulle hem skulle vi göra ett ärende, men det gick inte idag så i mon då jävlar! Kan tyvärr inte säga vad det är i mon så:) Fan vad jag längtar! :D
Sen ska jag träffa flickorna med :D
Ikväll så kommer det någon särskild person till skolan och ska göra nått med blommor på John Bauer. Hade jätte gärna åkt upp och kollat men har ingen skjuts hem, och det går inga sena tåg hem och Pernilla visste inte om Anemonen hade någon plats kvar i bilen :/
Jaja, kan väl bli en bra florist ändå:) !
Nu ska jag äta. Längtar tills i mon! :D (a)

5 november

Skrivet 2009-11-05 klockan 09:10:18

Åhh när jag vaknade idag och sen kollade ut i fönstret märker jag att det är snö på taken(a) Verkar som många hatar det men jag tycker det är mysigt:)
Men okej håret blir inte så bra i det vädret men aja inte alla som har självlockigt hår som jag:)
Men jag tänker inte börja använda min tjocka vinterjacka ännu iaf!
Nu ska jag äta frukost sen göra mig i ordning sen cykla ner till stationen och hoppa på tåget till växjö.
Snart helg då får jag träffa mina underbara flickor :))


Tips

Skrivet 2009-11-04 klockan 21:26:41

Nu är det kväll!
Många sitter nog framför tven och kolla på nått mysigt program. Ja Fanny sitter iaf och kolla på Grey´s ;) haha.
Men inte jag. Jag vet inte men jag har fått för mig att inte gilla Grey´s. Tycket det programmet är en aning läskigt, typ blod, hjärtan och sånt:( Jag hatar sånt. Hellre kolla på en skräckfilm än sånt:)
Vill tacka en person för sköna tips för framtiden :) Det behövdes verkligen och jag ska göra dom. Jag ska fixa det.
Sovmorgon i mon, lovely!
Ni får sova så gott!


FestKlänning

Skrivet 2009-11-04 klockan 18:38:44

Hej!
Har funderat lite på vad jag ska ha på mig på Tittis och hennes tjejers fest. Och jag har kollat runt lite i affärer och på sidor på internet och jag har fastnat på denna!
Så himla fin! Blev helt kär! Har snackat med mamma lite och jag tror vi kommer att köpa den för att jag har varit så nere och så. Men fatta vad snygg jag kommer att vara i den (a) Lovely! Färgen och mönstret och tyget (a)
Hittade den såklart på Nelly.com

dagen

Skrivet 2009-11-04 klockan 17:24:24

Klockan börjar närma sig kväll nu. I mon ska jag till skolan iaf. Börjar kvart över 12 och har matte så det går ganska fort.
Idag har jag inte gjort så mycket, har bara tagit det lugnt i myskläder och kollat på film och suttit framför datan. Känns lite bättre nu än vad det gjorde innan men mår fortfarande dåligt.
Snart är det helg med, vilket jag ser fram emot, hoppas att få träffa tjejerna då myskväll eller nått.
Fan med, snart är det Meliss fest med och jag vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till, jag har en idé och det är att jag ska klä ut mig till en sexig skolfröken med mina fina brillor:) Men jag vet inte ännu. Vi får la se.
Snart ska jag duscha och jag hoppas på att lite färg i mitt hår försvinner och bli lite ljusare (a) hihi.


4 november

Skrivet 2009-11-04 klockan 10:23:30

God morgon
Idag stack jag aldrig till skolan eftersom jag inte mådde så bra. Har knappt sovit nått inatt, typ frysit och legat och funderat hela tiden.
När alarmet ringde gick jag upp som vanligt kvart över 5 men sen gick jag tillbaka till sängen för jag orkade inte, orkar inte åka till skolan när jag mår som jag gör just nu. Det snöar ute, och snart är det vinter.
Jag känner mig så liten just nu och sviken för det som hände igår.
Mamma och pappa blev inte heller så glada när dom märkte att jag stannade hemma men de förstod mig samtidigt.
Vill tacka för alla som brytt sig än en gång, jag har så underbara vänner.
Idag skulle jag sluta tidigt, vet inte vad dom gör i skolan idag. Jag skiter i om någon lärare läser detta inlägg och ser att jag skolkar, jag orkar inte bry mig ändå.
Hm, vad ska jag göra idag? Inget bara ta det lugnt och samla tankarna.


Tankar och funderingar

Skrivet 2009-11-03 klockan 21:05:39

Snart börjar DH. Ska blir riktigt skönt att få sätta sig framför tven och se ett av sina favorit program som man följer varje tisdag.
Tycker DH är sjukt bra, händer alltid något nytt som gör att man måste fortsätta att kolla. Vill inte missa något. Lika så känner jag för Andra avenyn. Men problemet är att dessa 2 program sänds samtidigt så då får jag alltid kolla på Andra avenyn på svt.se.
Vill bara tacka alla som har hört av sig idag och stöttat mig och visat att ni bryr er, blir så himla glad för att jag har er, utan er har jag inget, tack för att ni finns.
Det jobbigaste jag vet just nu och som jag har framför mig är alla minnen som kommer dyka upp framför mig som väggar hela tiden. Fy fan.
Jag ska bli en helt ny människa har jag bestämt mig för idag. En mycket bättre, en som lyssnar ist för att avbryta, en som inte kaxar sig hela tiden och visar att jag bryr mig.
Kanske var vi för olika, men ändå?

3 november

Skrivet 2009-11-03 klockan 19:37:22

Hej
Idag eller ikväll blev jag väldigt nere. Ni förstår nog varför. Mår inte alls bra just nu känns det som. Innan idag var jag hur glad som helst och allt gick till och med bra i skolan. Men nu vill jag bara försvinna bort. Orkar inte med nått just nu. Inte skolan inget alls.
Men kan ju inte skriva om detta hela tiden. Ikväll blir det desperate och sen andra avenyn på datan.
Skola i mon, slutar tidigt. Hoppas nått kul händer i helgen så att jag kommer på andra tankar.
Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig
Det är över nu
Men jag kommer ihåg en helt annan tid
Den är över nu
Det hörs en kall, kall vind som sveper förbi

Hey

Skrivet 2009-11-02 klockan 21:27:45

Så nu har jag gjort det jag skulle gör ikv, förutom att tvätta bort sminket och borsta tänderna. Men ska göra det alldeles strax.
Jag har även färgat håret nyss, och jag måste medge att det blev för mörkt :/ som vanligt med andra ord.. Jag som hade fått den perfekta bruna färgen.. Jaja..
Ville med säga att jag har INTE piercat min tunga som alla gick på :D haha. Men det såg faktiskt ut som jag hade gjort det på den bilden ovanför.
Men snart ska jag sova, börjar tidigt i mon. God natt! :)

2 november

Skrivet 2009-11-02 klockan 17:28:20

Idag gör jag det. Vill veta måste göra det.

-

Skrivet 2009-11-01 klockan 22:56:15

15 månader.

Fly with you

Skrivet 2009-11-01 klockan 19:33:43

Du gör mig glad


LOVE IT

Skrivet 2009-11-01 klockan 19:14:40

Hej!
Vet att ni har fått vänta länge, men nu har jag fått alla bilder:) Äntligen! Haha.
Okej kortfattat om gårdagen!
Jag satt hemma och tog det lugnt, kollade på tv sen på kvällen kom Fanni:) Vi bestämde oss för att Titti och Evelina oxå skulle hänga med, dom ha inget att för sig. Så vi var hos mig och fixade oss.
Sen tog vi tåget till Osby. Vi ahde 10 minuter på oss att hinna med det för vi skulle in på willys. Fanni skulle ha powerking och jag fyllde på min mobil (så nu har jag pengar på mobilen).
Vi fick panik så vi tog en genväg nämligen över järnvägen. Fatta att vi fick klättra upp och under goddståg:O Läskigt och jobbigt och jag skar mig på min hand:(
Inne på tåget gömde Fanni och Evelina sig på toan för dom hade inga pengar. Titti låtsades sova och jag visade mitt kära kort:)
När vi kom till Osby blev vi upp hämtade av några som Kände Zerina.
Sen på festen hade vi sjukt kul! Det var nästan bara blattar där :D Men så fanns det folk som man kände där med som Adam skooog, viste inte att han skulle dit:)
Hade en fin pratstund med Stina och Erica på vägen. Träffade oxå Hanna! :)
Åkte hem med Evelina för att folket stack då, skulle egentligen åka hem med Erica.
Hela kvällen var sjukt bra! :D Tack för att man fick komma och tack för att ni gjorde min kväll! (a)

Har piercing i tungan nu med :D

 

Älskar min BRILLOR! :D


1 november

Skrivet 2009-11-01 klockan 13:02:25

Heeej!
Fan vad jag är glad just nu!
Hade så jävla kul igår, men ska jag vara ärlig så gjorde jag nog bort mig lite haha. Men Fanni kommer lite senare idag och ska hämta sina grejer och då kommer lite bilder från igår och då ska jag skriva ett bättre inlägg om vad som hände igår! Och jag ska även hem till Anna idag och hämta bilderna, blev aldrig av igår.
Så ni får ha koll på min blogg under dagen!
Ciao!