Bröllopsbukett

Just ja! Idag gjorde jag och klassen brudbuketter för första gången. Vi har ett arbete i engelskan som vi ska koppla ihop tillsammans med floristen där vi då ska jobbar om just bröllop. Det ska handla om att man ska jobba om ett par då. En person av paret ska vara svensk och den andra ska vara utlänsk då. Och sen ska man då jobba om deras traditioner och hur de firar sitt bröllop i just sitt land. Ja ganska kul faktiskt!
Så därför håller vi på att träna på att göra brudbuketter på floristen. Och vi började med att göra vanliga runda kompackta buketter :)
Jag blev riktigt nöjd med min för att vara nybörjare och aldrig gjort det innan, Så jag ser i fram emot att göra om det:D

Och här nedanför är lite bilder på min brudbukett :)


Japp där var alla bilderna på den :) Nöjd!
Sen idag fick vi även reda på vårt betyg i Floristteknik A och bild och form A. Jag blev jätte glad när jag fick höra att jag fick MVG i Floristteknik A och VG+ i bild och form :D ! sjukt glad! så bra trodde jag faktiskt inte att jag var! (A)

Men nu ska jag faktiskt natta, -.- är trött! Tack för att ni läser min blogg :D!

GODNATT!

28 maj

Heej!
Måste bara säga vilket jävla väderomslag det har varit denna veckan alltså! :O I månsags och i tisdags var det hur fint väder som helst och det var så varmt som sommar så att det var nästan bud på att ha bikini på sig;D Och idag när man vaknar ösregnar det och det blåser som aldrig förr :/ man blir sånere när vädret ute är helt upp och ner ..

Måste bara såga att jag har skaffat en ny plånbok ;Doh det gillar jag. Ninne sa attt jag behövde byte plånbok direkt så hon tog med sig en och gav den till mig, och den är jääätte fin :))! Vanlig svart och ganska bred sen är de en rund cirkel som är ett smycke typ :)

Här är den! :) jääte fin! (L)Och här är min gamla då här nerepå bild. OCh den fick jag av fanni och den avr lite för liten ;))Kände ändå själv att jag behövde en ny plånbok. Men jag harverkligen problem att hitta räss som passar just mig. Det tar jätte lång tid. Lika dant med vnliga väskor. Jag har problem med att välja!

Och i måndags köpte Ninnehur mycket nagelgrejer som helst. Det avr lösnaglar det var filar, det var nagellack, och glänsmedel, och sån manikyrfärg os.v. Hur mycket som helst. Hon ville göra vid mina naglar efter som jag inte har någr för att jag bara biter på dom ;/ och så här blev resultatet:

SJUCK FINT ! ;D hihhii........eller hur bitchen=?


hahaha

Ciao!

27 maj

Nu är det nästan en hel vecka sen jag skrev ett nytt inlägg här. Och svaret på det är att jag inte har varit inne på datan alls:O! jag var inne i går senast hos martin. Min data har oxå varit i skåpet i skolan. Men det känns skönt att slippa datan ibland för det tar så mycket onödig tid:/ Så det är bra att låsa in den ibland (Y) ;))

Idag är det onsdag och det betyder att det inte alls är långt kvar till helg:) Och i helgen blir det ju balders Men flickorna, Linnea, Anna och Fanny om det inte blir annat då :) för funderar på att sticka till totte med "/ oj nu blir det mycket igen, måste bestämma mig! Men balders blir det i vilket fall som helst! :D
Idag i skolan har vi bara haft svenska och engelska. Och på lunchen åt jag på subway och Ninne på pastabaren bara för att det var fisk i skolan :) Nu vill jag bara hem känns det som:/!