090329

God morgon:) Eller det är ju inte morgon nu kanske. Men det känns som det. Sen har man ju faktiskt ställt fram klockan en timme, så det kan vara det med :) Idag vaknade jag sjukt skönt! Har sovit som en prinsessa!

Igår var jag med Älskling :)
Vi var hemma hos han och hade mys :) Vi var även ute och gick en runda i det fina vädret på kvällen. Vi gick till badstranden och satte oss på bryggorna som ligger uppe på stranden  nu för stunden.
Vi bara satt där kollade ut över sjön och pratade och åt chips.
Vi pratade om allt typ. Helt underbart. Gillar när vi gör det älskling. Man kan prata om allt precis allt för dig. Du förstår precis och lyssnar bra. Tack för att du finns.

Sen efter vi hade suttit där en stund gick vi lite längre bort till ja vafan heter det? Där det är stenigt typ en gammal stenbrygga :$ asså jag vet inte, men den ligger inte så långt ifrån staranden iaf. Dit gick vi och kastade sten och martin lärde mig att kasta macka och jag var riktigt bra! :)  och så flummade vi oss. Martin tog även kort (A) som jag vill ha sen :))
Sen skulle vi även plocka blåbärsris till ewa med ;)) haha så hon fick det plus ett jätte stort ekblad och en snäcka!  eller mussla enligt martin ;) Sen gick vi hem till han sen skulle jag hem.

Väl hemma gjorde jag inte så mycketkan man säga.. Men jag släkte iaf lampor som man skulle göra igår mellan klockan halv 9 till halv 10 :) Så jag tände ljus, och det var riktigt mysigt (A)
Saknade bara att få hålla om någon speciell just då..

Sen somnade jag vill halv 1 eller nått :O var skit trött :O OCh nu idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag vet bara att imon börja min APU vecka igen . . .:/

/ciao!

  ÄKTA KÄRLEK

Laktosmjölk

Men åh vad härligt med helg! Har längtat till min dag på animonen skulle ta slut någon gång så att jag bara kunde få cykla hem äta och fixa mig lite sen åka hem till Martin. Men ärligt tarlat så gick tiden väldigt fort idag! Tiden bara flög förbi! 

Idag har jag fått göra gerbera buketter :) Blev ganska nöjd med resultaten på dom jag gjorde:) Sen har jag även gjort 12 planteringar :) Okså jävligt nöjd med det. Sen var det ju fredag med och då ska man tydligen storstäda inför helgen:O såå det gjorde jag, sopade, moppade och putsade fönster. 
Sen slutade lin där med. Hon har varit på animonen i 4 veckor så. 
Sen på lunchen idag åt jag tillsammans med Frida Bengtsson på ikea:) Det var riktigt trrevligt och det får vi göra om.
Frida har sin APU-plats på salongen i Älmhult och hon sa att där var det trevligt:) Hon sa med att hon hade råkat tagit sönder deras sopborste så nä vi var på ikea så köpte hon en skit gullig grön sopborste för 49kr:D! Så salongen blir nog glad ;)!Nu gör jag inte så mycket. Jag har duschat och sminkat mig och nu väntar jag bara på att Martin ska hämta mig efter han har spelat klart:) Längtar efter honom:) :$ 

Sen har jag med fått reda på att jag inte tål mjölk.:( Jag är nämligen laktos introliant eller vad det nu heter! :S FAN MED!:( sjukkt jobbigt. Så nu har vi börjat köpa laktos fri mjölk till mig:/ . .

 
Men nu ska jag dra för jag tror nämligen att martin kommer snart! :D:D Ha det så fint ikväll, och drick inte för mycket!! ;))

/Cia!

Just like me

Asså skiit jag vill göra om min blogg!:O Samira (jessika,Bato) snälla hjälp mig? (A)

Härligt sommar väder idag med! Så det blev min nya skinnjacka! :)))

Nu sitter jag framför min data igen. Gör alltid det på kvällen och känner att det är ett ställedär man får skriva av sig lite om vad som har hänt idag:)) 
Tänka sig snart helg! Längtar som fan! Vill inte vara i närheten av någon blomma mer på ett tag nu känns det som. Vill bara till baby och ha myskväll med han(A) Det är det ända jag längter till nu:) (A) Jag älskar det baby.
Men som sagt det är en dag kvar tills jag får det:/ En jävla dag KVAR!
Och imon på lunchen ska jag och Frida äta ute (Y) Får vi hoppas blir mys ;)

Vet ni vem jag saknar nu när jag kollar på mottagna filer? Jo min bitch NIROSCH!
Henne hittar ni på http://ninnes.blogg.se/  Det är hennes blogg ;)) Jag saknar dig bitcho! :(:( Du och dina blattar som vänner, Den ena blatten snackar alltid om fest medans den andra har en jävla massa saliv i käften och äter som en gris fasst hon har fina ögonbryn men spottar för mycket! Men Dom är perfekta iaf :)) (A) haha

/ciao!