RSS 2.0 bloglovinKategorier


Länkar


Senaste inläggen


Arkiv

ARKIVSIDA

.

Skrivet 2009-06-29 klockan 13:29:13

fan! varför ska du flytta nu då:(!

29 juni

Skrivet 2009-06-29 klockan 11:08:48

Fan vad jag är trött och har ont överallt på kroppen känns det som ;/ + ont i min jävla tand med!
Igår var jag i Åhus trand med titti och ewe :) Vi var där och hade det mys och solade. Har verkligen längtat efer havet ich att få ta det lugt och bara glömma alt för ett tag. Havet var inte heller så kallt, doppade mig 3 gånger;) mitt första dopp detta året med :O! vad sent. aja, vi var iaf i Åhus från 11 på förmiddagen och till halv 5 på eftermiddagen :)
Så nu när jag vaknade har jag typ bränt mig överallt, oki mest på bena för det göör jag alltid .
Jjaja, vad händer idag? inte en aning faktiskt :)

ha det bra!

21 juni

Skrivet 2009-06-21 klockan 00:52:31

Riktigt härligt att få ha lite kul ibland och bara komma bort från allt, träffa folk och umgås med dom och prata om allt. Det borde hända oftare tycker man. :D Det är riktigt kul!
Nästa vecka väntas fint väder med sol och kanske bad, och det blir också lönsboda med :D! Nu ska den här helgen baara avslutas med mycket sömn:)
 


Mirza är ttiep är bäst :) <333 // mirza

Bild på mig och "mischa" hemma hos fanni:)


Ha en fortsatt bra kväll allesammans ! .....
Det är över nu

Skrivet 2009-06-18 klockan 17:56:34


18 juni

Skrivet 2009-06-18 klockan 17:28:22

NU JÄVLAR!
Har fan inte skrivit blogg på mer än en vecka därför att vårt internet hemma har slutat fungerat i 3 veckor nu! Och nu får jag fan göra det så att folk får lite uppdaterat. Så i går kan jag börja med att jag ringde tele2 och snackade med dom om varför vårt internet börjat cp. Svaret på det var att vi hade en massa störningar och att någon teknisk kille ska ringa och felanmäla det. Får ju la se avd som händer med det :D! 

Ja, nu är det sommarlov och det började med att var med fanni träffade henne och hennes kille och hans gäng. Sommarlovet har ju precis börjat så. Sen har jag också "fått" en helt ny cykel med cykelkorg ;))

Blev inge Åhus för min del, kände att jag inte ville det.. Vill vara hemma lite och tänka lite. Hoppas på någon liten fest kanske. 
..som några kanske vet med så är det slut mellan mig och Martin., :/  vill helst inte gå in mer på det.

Så nu har jag väl skrivit det viktigaste. Ny design på blogg väntas med :)) Fanni kan ju det! 

Cia dall! 


Bild: Innan jag skulle till balders :))


9 juni

Skrivet 2009-06-09 klockan 14:16:13

Fin skola måste jag bara säga fanni ;)
Sitter i datasalen på haganässkolan. Hade inget annat att göra idag så stack hit ist. Sen blir det att åka upp till växjö eller halmstad för att fixa en linne som jag köpte som var för litet. Annars händer inget mer :))

ciao!

6 juni

Skrivet 2009-06-06 klockan 13:22:07

Vaknade hos baby idag med solsken i ögonen. Så fint väder med för trött att stiga upp. Men Martin skulle upp iaf för att han skulle spela match sen. Så nu har han stukigt iväg och jag sitter hemma hos han och skriver lite.
Jag tänkte skriva om igår. För att igår firade jag och baby vår 1årsdag med att åka in till växjö och äta på någon resturang som jag inte kommer ihåg vad den hette, men det var riktigt gott iaf. Sen efter det köpte vi godis och gick till biografen för att kolla på bio. Filmen hette Knowing där
Nicholas Cage är med i. Filmen tyckte jag var bra men slutet kanske inte var det bästa, men bra film. Vi träffade även på Nelly och gustav med :D Sen körde vi hem och var hemma 12 på kvällen :) Och när vi kom hem gav martin mig ett paket. Och i paket fick jag ett armband. <3
Tack för kvällen älskling och för armbandet. Du betyder så mycket för mig. Jag älskar dig.love it!

1 år

Skrivet 2009-06-03 klockan 20:57:07

Måste bara säga att jag och Martin hade 1år den första juni. Tiden har gott fort och det är helt sjuk och man kan inte förstå det. Men jag är lika kär i dig fortfarande. Jag älskar dig Martin och tack för allt vi har gjort ihop. <3

1 år! <3

3 juni

Skrivet 2009-06-03 klockan 20:38:25

Fanni tack för helgen :D
 

 
Fannis jätte fina och superbilliga moped ;) hon säljer den för ändas 2747,50kr Finns inte en enda repa på den. + att du får två hjälmar på köpet.  Den är som ny köp den och du kommer aldrig ångra dig ;)

hahaha

mycket kvar

Skrivet 2009-06-03 klockan 20:31:33

Suttit och pluggat med baby! Måste bli klar med allt i skolan senast på fredag. Gjorde klart engelskan idag, fablen och en egen artikel. Ganska nöjd, men har ju fortfarande lite kvar. Just nu känns det ju bara som att man vill skita i allt som har med skola att göra och bara gå på sommarlov! Eller är det bara jag som känner så? jaja.
Imon ska vi göra vår sista bröllopsbukett och en bordstekorationoch. Mycket imon med. :/ men får göra de bästa av det.Blommorblommorblommorblommorblommorblommor
SOMMARLOV SNART KANSKE?