jaha..

Åh vad jag vill festa,är så fest sugen! jag vet, det är bara måndag, men fatta vad länge sen det var jag var på fest eller? Är aldrig fester i älmhult längre.. undrar varför.. kanske för att älmhult är en håla.
Linnea snackade om en fest i K-stad. Låter riktigt nice att åka bort på fest, träffa nytt folk och ingen vet vem man är. Det hade inte avrit fel!
Jaa iaf snart är det ju RainBow med, dit ska man då ! :D 11/9!

Imon blir det handledarkurs med Titti, köra bil? shit har jag blivit så stor? :O:(  sen blir det att beställa klipptid, mitt hår är ganska slitet, eller hur Miiiika? ;)
Kände att det verlkligen behövs nu, hade inte vatt fel attfärga när man ändå är igång med!

31 augusti

Jag sista dagen i den här fina sommar månaden då. Augusti. Måste erkänna att det har varit mycket bättre väder i augusti än min månad Juli.. och så får det inte va.
Men idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller nämligen min syster Titti år! Hon blir 16 år, baaara ;) haha.
Har inte hunnit träffa henne så mycket idag än eftersom jag försvann till skolan så tidigt idag, och när jag kom hem nyss så hörde jag att hon är på gympa, så får la gratta henne ikv.

Fan vad jag fryser, mina fingrar är alldeles kalla. Har varit en riktigt kall dag idag. Hade fan halsduk på mig idag, i augusti redan. Men vantarna får vänta!

Idag annars i skolan så hade vi UF, vilket jag tyckte skulle bli tråkigt, men idag bytte jag grupp. Jag och plugghästen Malin slog våra kloka huvuden ihop och kom på den smarta idén att vi skulle sälja frukost och godis till skolan :) vilket jag tror kommer gå bra :)
Jag menar vem är inte bäst på att göra mackor? ;) jo jag! (A)
Så min nya UF-grupp är: Malin, Nelly, Nina och jag då :)

Efter UF hade vi floristteknik. Och idag skulle vi börja med att skissa en skiss på en sorgliggandebukett sen göra den. Och jag hann klart :) Vilket är bra! Ska ta kort på den imon och lägga in den här sen:)

Nu gör jag ingenting. Tänkte plugga lite på latin som vi ska ha imon. Tror det komemr gå bra. :) Annars ikväll händer nog inte så mycket. Ska lägga mig tidigt så jag orkar dagen imon:)!