28 aprilNär man var liten var allt så mycket bättre.

Alla älskade en och ville alltid gosa och leka med en.
Om man råkade ta sönder nått eller göra nått dumt så gjorde det aldrig något,  för alla sa bara att man var så liten.
 
När man grät och var rädd för åskan kunde man bara krypa upp i mammas och pappas knä och söka skydd, kärlek och tröst.
 
När man var liten var man jämt glad och ville leka med allt och alla, man vågade gå fram till killen som satt i sandlådan och säga: Hej vad heter du? Och så var man vänner, så enkelt var det.

Allt var så mycket enklare. Än nu. 


Bild på mig som liten.

Ja när jag hittade den här bilden i bokhyllan kunde jag inte låta bli att skratta. Så liten man var! Och var tiden har gått fort, man är redan 17år. ;/ sorgligt.

27 april

jaha så sitter man här igen ;) ! Sitter framför bloggen ganska ofta ;) men det är trevligt att skriva tycker jag :D Särskillt när folk läser den med :) Men ni är dåliga att kommenter :/ så minus på det ;D sen har även min bästa vän Fannibanni skaffat blogg med så kolla gärna in den med :) fanniibondesson.blogg.se

Idag har det varit skola som vanligt då, och som sagt jag hade även sovmorgon med (Y) Så tog 8 tåget till skolan och 11 tåget hem :) en kort skoldag kan man säga :)) Men skönt som fan! :D Sen när amn kom hem blev det hoppa studsmatta, måste röra på sig på nått sett ju ;) haha, Sen efter en stund kom fanni hem till mig innan vi stack och mötte Fanny och hoffe på konsum :) För vi skulle nämligen på gympauppvisning på haganäs:)
Det var riktigt trevligt och skoj:) Måste bara säga att Cissi var bäst! Hon kommer gå långt! heja!

Sen när vi skulle hem blev det att köpa min favorit klubbor och dom heter fiftyfifty :)) såå goda och dom finns fan ingenstans att köpa i hela älmhult än just på haganäs:O så då får man passa på :) När vi väl cyklade hem så stannade jag och Fanny på Gatan, och det blev även bråk mellan mig och en jävla gubbe som trodde han ägde hela gatan med sin silvriga Volvo! ;)(Y) Säger bara Fuck off!  

Fan att jag inte kan ta in filmen på Gabbe när han dansade! han var sjukt jävla bra! :D Men nu ska jag äte kommer snart! :)Bild på mig och Fanni innan vi skulle på fest! :))

26 april och det är kväll.

Nu är det ganska sent för min del. Måste alltid gå lägga mig tidigt för att orka med dagen imon. Man måste orka att stiga upp och göra sig ordning til skolan och samtidigt äta frukost. Men imon har jag iaf sovmorgon en timme, och det är jag glad för. En timme låter kanske inte så mycket med för mig är det bättre än att stiga upp halv 6 varje morgon.
Så nyss har jag pluggat lite inför inför imon på energikällor som vi har. Jag malin och ida jobbade om solenergi som är sjukt bra för miljön haha ;)) Ja så nu är jag färdig och ska bara sova nu.
Ha en trevlig kväll.Jag älskar dig martin.